PALVELUMME

Moomin Language School on leikkisä kielenoppimispalvelu päiväkoteihin ja kouluihin. Se koostuu pelillisestä sovelluksesta, jossa lapset saavat tehdä päivittäin 5-15 minuutin verran kielenopetuksen ammattilaisten suunnittelemia harjoituksia, jotka kehittävät kaikkia kielenoppimisen alueita.

 

Lisäksi opettajille on viikoittain vaihtuvia joustavia leikkituokiosuunnitelmia, jotka on helppo sovittaa oman ryhmän tarpeisiin. Sovellus myös seuraa jokaisen lapsen oppimista reaaliaikaisissa raporteissa, joihin on pääsy sekä opettajalla että vanhemmilla.

 

Tutkimusten mukaan paras aika oppia kieliä on alle kouluikäisenä, ja Moomin Language School on kehitetty juuri siihen tarkoitukseen. Pieni lapsi oppii kuin itsestään, mutta ei tankkaamalla tietoa, vaan leikkimällä! Halusimme luoda lasten kehitystä, tarpeita ja kiinnostusta ajatellen parhaan mahdollisen kielikylpy-ympäristön, joka olisi saatavilla kaikille lapsille.

 

Moomin Language School on kielenopetuksen ammattilaisten suunnittelema, ja sen jokainen yksityiskohta on tarkoin mietitty. Rakastetut muumit rohkaisevat lasta ja takaavat, että hän saa oppia turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä.

Lapsille

Jokaisella lapsella on sovelluksessa oma profiilinsa, johon avautuu joka arkipäivä uutta viikon aiheeseen liittyvää oppisisältöä. Pelilliset harjoitukset muumien parissa kehittävät paitsi kaikkia kielenoppimisen osa-alueita, myös luovuutta, muistia, matemaattista ajattelua ja sosiaalisia taitoja.

 

Lapsi saa edetä omaan tahtiinsa, mutta peliaika on rajoitettu 5-15 minuuttiin, jotta hänellä varmasti riittää energia keskittyä harjoituksiin. Paras oppimistulos saadaan, kun sovellusta käytetään vain lyhen aikaa, mutta säännöllisesti joka päivä.

 

Useimmat lapset eivät tarvitse tutustumisen jälkeen aikuisen apua sovelluksen käyttämiseen – riittää että heille vain syöttää salasanan!

Opettajille

Emme ole unohtaneet sosiaalisen vuorovaikutuksen merkitystä kielenoppimisessa – päinvastoin! Palvelumme sisältää materiaalit ja ohjeet joustaviin leikkituokioihin, joista opettaja voi poimia juuri sellaisen kattauksen joka sopii hänen arkeensa.

 

Oli se sitten yksi viiden minuutin aktiivinen kielileikki siellä täällä tai kokonainen 30-45 minuutin tuokio lauluja tai askartelua kerran viikossa, lapset pääsevät käyttämään oppimiaan asioita yhdessä ja syventävät näin oppimistaan. Tärkeintä on, että palvelu sopii jokaisen päiväkodin ja koulun tarpeisiin.

Huoltajat

Oman lapsen varttumisen ja oppimisen seuraaminen on ainutkertainen kokemus. Jokainen haluaa tarjota lapselleen parhaat mahdolliset eväät tulevaisuutta varten, ja hyvä kielitaito on yksi tärkeimmistä.

 

Moomin Language Schoolin parissa oppiminen tapahtuu helposti koulu- tai päiväkotipäivän aikana, jolloin illalla jää aikaa yhdessäololle – josta osa saattaa hyvinkin mennä uusien opittujen sanojen esittelyyn! Ja jos ei malta odottaa siihen asti, lapsen edistymistä voi seurata reaaliaikaisista nettiraporteistamme vaikka lounastauolla.

TOIMIIKO SE TODELLA?

Kyllä toimii! Moomin Language Schoolin taustalla on kattavia tutkimuksia varhaisesta oppimisesta ja monikielisyyden eduista. Pidemmän vastauksen voit lukea menetelmäsivultamme. Katso myös videotervehdys tyytyväisiltä käyttäjiltämme alta!